Contact

Heb je een vraag of wil je informatie? 

Bel ons op 06 – 519 86 817

 

De coaches van Chateausessies

 

Rob van Wissen. De stuwende kracht achter Chateausessies. Hij heeft ruime ervaring in het begeleiden op strategisch en tactisch niveau. Met een scherp oog besteedt hij aandacht aan de verbinding van zakelijke en persoonlijke aspecten, waarbij hij gebruik maakt van een onconventionele en eigentijdse aanpak. Hij ontwerpt maatwerkprogramma’s waarbij deelnemers uit hun comfortzone worden gehaald en geprikkeld worden om effectief te werken aan business resultaten en duurzaam te werken aan persoonlijke groei.

Arnaud de Wilde. Associate Partner van Capdenac | Chateausessies. Mensen inspireren Arnaud. Hij is benieuwd naar hun dromen en ambities. Na de verkoop van zijn IT-bedrijf gebruikt hij zijn jarenlange ervaring met het bereiken van doelen, successen maar ook omgaan met teleurstellingen voor Personal, Business en Team Coaching. Coachen betekent voor hem creëren van rust, zorgen voor een balans en het bieden van keuzes die er altijd zijn, maar soms niet meer worden gezien of herkend. Als coach is Arnaud betrokken, maar staat niet aan het roer.

 

 

 

Maarten Fijnaut. Associate Partner van Capdenac|Chateausessies. Maarten ondersteunt organisaties en individuen in het structureel verbeteren van de prestaties. Stimuleren van betere resultaten door mensen te activeren, motiveren, leren en stimuleren.Met het ontwikkelen en verzorgen van maatwerkprogramma’s biedt hij inzicht en oefening. Hij werkt zeer resultaatgericht, zorgt dat er veel ruimte is voor interactie en stimuleert concrete actie. Een erkend coach die professionals begeleidt in hun zoektocht naar de beste oplossing voor uitdagingen.

_______________________________________

Chateausessies werkt al vele jaren met verschillende gastcoaches. Elke coach heeft weer zijn eigen specialiteit die past binnen onze aanpak. Zij geven met veel aandacht, passie en energie vorm aan Personal Coaching. Elke groep of team is uniek. Dit vergt telkens weer een andere aanpak met andere werkvormen. Wij kiezen uit onze ervaring en netwerk van coaches wat het beste past.

 _______________________________________

Chateausessies is een initiatief van:

Capdenac

Berkeboom 10
4101 WP CULEMBORG
0345 – 533 454
www.capdenac.nl
KvK 62232932
 
LOGO-CAPDENAC kopie